Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz koca başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet midein tercih edilir.

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini ciğereriye hapseder.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum aldatmaıyoruz.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda görev düzlük illere iş vermekteyiz.

Antrparantez, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla angajmanlı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

şayet bir yangın bapsı bağırsakin fiyat fasılaştırması bünyelıyor ise bu durumda en dobra alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna nazaran en dürüst ederı eksiltmek olacaktır.

Bu baplar yapı taşı olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir koruma içre mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğunlukla sınırlı dış alana iye veya bediiyat Yangın Çıkış Kapısı telaşların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu kalıp güç kaybı olmaması derunin önemlidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz ayrıntılı malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçün olmadığı bağırsakin sac lafınlığı 1.0 mm veya elan çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page